Daten voor vijftigplussers samen met Staatsbosbeheer

bossen inspirerenHet is bekend dat zon en warmte ons liefdesleven een push geven. We leven er van op! Het lijkt wel alsof onze zintuigen er gewoon meer voor open gaan staan als het zonnetje schijnt. Zo werkt ook de natuur heel ontspannend. Zou het zinvol zijn om met vrijgezelle vijftig plussers te daten tijdens een wandeling in het bos? Datingsite Relatieplanet is ermee begonnen. Groepen alleenstaande senioren beginnen aan een romantische boswandeling. De boswachter is tegelijk ook relatiemakelaar. Onderweg vertelt hij kundig hoe buizerds en merels daten. Een lesje in liefdevol faunabeheer. Het idee is dat je onderweg ongedwongen kunt kennismaken met elkaar. En als je stilletjes bent, is er ook niks aan de hand. De ervaringen blijken wat gemengd. De meeste wandelaars geven aan toch wel in hun achterhoofd te hebben dat ze met een specifiek doel aan de trip zijn begonnen. Echt onbevangen tippelen is er daarom voor de meesten niet bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *