Het huwelijk krijgt een beetje wind in de zeilen

Richard KaneWe moesten even uitblazen deze week, want hadden een mooie maar drukke Marriageweek achter de rug, gevolgd door een besneeuwde Valentijnsdag. In ruim 30 landen is de Marriageweek gevierd. Veel daarvan kunt u terugzien op www.marriage-weekinternational.com . In eigen land kwam vooral ons pleidooi om relatie coaching op te nemen in het basispakket in het nieuws. Zo schreef onder meer het Friesch Dagblad er over (zie de bijlage). We kunnen het mis hebben, maar onze indruk is dat de laatste jaren in ons land het bewustzijn groeit dat gezonde huwelijken essentieel zijn voor mens en samenleving en daarom steun en sympathie mogen ontvangen.

artikel FD

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *