Creatief genieten in bed

Zintimiteit‘Zintimiteit’ is een uniek boekje, waarin ‘passiecoach’ Marc Angenent open en respectabel schrijft over erotiek, seksualiteit en lichamelijk plezier in het huwelijk. Marc schreef eerder columns voor onze site. Hij verbindt erotiek met het christelijk geloof. Dat leidt tot zinnen als: ’Het orgasme is één van de wonderlijkste mogelijkheden, die God aan de mens heeft gegeven’. Angenent citeert onderzoek uit Engeland, waaruit je kunt afleiden dat zeer regelmatig vrijen goed is voor je gezondheid. ‘Zintimiteit’ bevat ook vragen om met elkaar te bespreken om zo eventuele barrières tussen de geliefden weg te nemen. Geen gemakkelijke kost, maar bepaald een leerzaam en vrolijk boek. Zie ook: www.depassiecoach-nederland.nl en www.liefdestuin.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *