Hoog tijd voor nieuwe Love Handles

611253_smartphone_dinerVan de pen van Jan Hol lazen we: “Als straks het voorjaar wenkt, gaan veel vrouwen en mannen aan de slag om af te komen van hun ‘love handles’. Het vet, dat vlak boven onze heupen wordt opgeslagen, willen we lozen voordat we ons straks schaarser kleden en de zon weer toelaten op onze huid. Aan de slag dus met cardio fitness, meer sporten, minder eten, koolhydraten schrappen. Adieu love handles.

Love Handles

Toch is het, zeker in het zicht van de Marriage Week en Valentijnsdag, hoog tijd voor nieuwe love handles. Nee, niet die wapperende vetlaagjes maar iets heel anders. Ik doel op een nieuw te ontwikkelen stukje software, waarmee je de smartphone van je man of vrouw kunt uitzetten.” Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *