Het orgasme

PassiecoachVan 9 tm 14 mei organiseert De Passiecoach Nederland een challenge over het thema ‘het orgasme.’ Gedurende 6 dagen krijg je als deelneemster een e-mail met daarin een korte uitleg over een van de aspecten van het orgasme. Daaraan gekoppeld is er een kleine dagelijkse uitdaging (challenge). Alleen deelname door vrouwen. Lees verder meer op challenge.

Marc en Heleen Angenent: Mobiel: 0639476302
De Passiecoach Nederland
Nieuw boek: Zintimiteit. Handboek voor gelukkige stellen.
E-cursus voor single mannen en vrouwen.

Een APK voor je relatie

marriage courseOp veel plekken in het land beginnen in februari weer cursussen voor stellen, die willen investeren in hun relatie. Ze worden ‘marriage courses’ genoemd. Het maakt niet uit hoe kort of lang je al bij elkaar bent. Als je al een sterk huwelijk hebt, zal deze cursus je helpen je relatie verder te verbeteren. Het kan ook zijn dat bepaalde dingen niet lekker lopen. Het is goed om dat aan te pakken. Je gaat samen aan de slag met communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, relatie met (schoon)ouders, goede seks en liefde in actie. De avonden beginnen met een video. Tussendoor maak je als stel opdrachten en bespreek je die met elkaar. Het is niet de bedoeling dat dit met anderen wordt gedeeld. Dit is iets tussen jullie. Je doet de cursus dus echt met z’n tweetjes. Wil je er meer over weten kijk dan op www.marriagecourse.nl .

Quality time voor echtparen 13-02-2016

Welke partner wil dat nou niet?

jij+ik=wij relatieworkshop 13:02:2016Quality time is onverdeelde aandacht hebben. Jij+ik=wij-Relatiecursus organiseert een ontmoeting-for-2. Jij en ik, samen relaxen en je focussen op Samen-Lang-Gelukkig. De Marriage Week is daar speciaal op gericht en daarom organiseren we in deze week van 7-14 februari elk jaar een Relatieworkshop. Doe mee en kom samen met je partner op 13 februari naar Mariënkroon, Abdijlaan 8, te Nieuwkuijk. Opgeven vóór 1 februari 2016.

Van harte welkom
op de Relatieworkshop zaterdag 13 februari 2016

Programma: 
14:00-18:00 uur met uitgebreide thee
18:30-21:00 uur Eat en Talk (excl. drankjes)
Kosten for2: € 65. Meer info
Tip: geef deze dag cadeau aan: je vrouw, man, dochter, zoon, vriend of vriendin.

“Blijf creatief op seksueel vlak”

CIP“Over de techniek van seksualiteit hoeven we mensen weinig bij te brengen. De meesten weten door porno of eerder seksuele contacten al een heleboel. Toch is er veel te leren over seks als een uiting van intimiteit. Daar zijn boeken over vol te schrijven”, vertelt Fedde Ypma, organisator van de Yes I do-conferentie op de Betteld. Hij legt uit hoe seksualiteit een bekrachtiging kan zijn van het huwelijk – en hoe je seks spannend houdt. Lees meer